S:t Tomas och S:t Jacobs utmanare har tillsammans övernattat på Värmdö. Temat för övernattningen var samarbete där fick man lära sig hur man tillsammans kan bli starkare. Utmanarna har fixat en otrolig fin present till OSS som är en mötesplats där scoutledarna har fått lära känna varandra och idag samarbetar de med varandra.

Stort tack till utmanarna för fina presenten och grymt jobbat bästa OSS-ledare för en så lyckad samarbete.

فرقة الكشاف متقدم من فوجي مار توما الرسول و مار يعقوب النصيبيني يخيمون في جزيرة فارمد او حيث كان هدف المبيت هو التعاون الذي من خلاله نستطيع فعل المستحيل. فرقة الكشافة قاموا بصنع هدية جميلة قدموها للجمعية الكشفية الارثوذكسية التي من خلالها تعرف قادة الافواج مع بعض واليوم يتعاونون مع بعض من اجل ازدهار الكنيسة والحركة الكشفية . الشكر الكبير لفرقتي الكشافة من كلا الفوجين على الهدية الجميلة وبالاخص لقادة المخيم على العمل والتعاون الجبار الذي لاحضناه في العمل والتحضير للمبيت.